/Uw winkelwagen is leeg

Uw online shop voor uw bouwmachines

Ontvochtiger kopen?

Pagina's

 

Een optimaal binnenklimaat in uw woning, bedrijf of kantoor is een absolute voorwaarde voor een goede gezondheid en het nodige leefcomfort. Teveel vocht in de lucht is daarbij nefast, maar een ontvochtiger kan wonderen doen.

Een goede gezondheid hangt van verschillende factoren af: niet alleen de juiste voeding en voldoende beweging, maar ook een droog binnenklimaat. Want teveel vocht in de lucht bevordert schimmelvorming, met alle gevolgen van dien. Om van de muffe geur nog te zwijgen. Een ontvochtiger kan hier dé oplossing zijn.

Ontvochtigen met RT Verkoop

Wij hebben een hele reeks kwalitatief hoogstaande luchtontvochtigers in huis. Niet alleen garanderen die de nodige resultaten, ze werken ook nog eens heel stil. Dat maakt ze heel geschikt voor vochtbeheersing in opslagplaatsen, archieven, kelders, woonhuizen, kantoren, enzovoort.

Contacteer ons

Sowieso gaan wij voor ontvochtiging op maat: beschrijf ons uw ruimte, en wij selecteren een toestel met de juiste ontvochtigingscapaciteit. Wilt u meer weten of onze toestellen, of de manier waarop wij te werk gaan? Bel of mail ons, of kom langs in onze zaak in Dendermonde. U vindt er ook bouwdrogers, verwarmingstoestellen, meetapparatuur, enzovoort.