/Uw winkelwagen is leeg

Uw online shop voor uw bouwmachines

Verkoop van bouwdrogers

Pagina's

 

Uiteraard wilt u dat uw woning zo snel mogelijk klaar is. Een professionele bouwdroger kan daar bij helpen, want het droogproces verloopt er een stuk vlotter door. Bij RT Verkoop in Dendermonde vindt u ongetwijfeld het geschikte toestel en het nodige advies.

Bouwen of renoveren: het brengt veel vocht met zich mee. Vooral pleister- en chapewerken zijn ‘natte’ bouwprocessen. Het is echter heel belangrijk dat alles snel opdroogt, zodat de vloer- en schilderwerken geen vertraging oplopen, en vocht- en schimmelproblemen vermeden worden. Een bouwdroger kan met andere woorden heel nuttig zijn.

De bouwdrogers van RT Verkoop

Ons bedrijf maakt werk van de verkoop van professionele toestellen. Ook onze bouwdrogers zijn dus van de allerhoogste kwaliteit. Plaats een toestel in de werfruimte, eventueel gecombineerd met ventilator en verwarming, en creëer op die manier een ideaal droogklimaat. Want de materialen zullen veel sneller vocht afgeven.

Onze partner: Dry Fast

Wij verkopen (vooral) de toestellen van producent Dry Fast, omdat ze onklopbaar zijn inzake ontvochtigingscapaciteit – en dan vooral bij lage temperaturen. Deze bouwdrogers werken volgens het principe van condensdroging, een natuurlijke manier van drogen waarbij de kans op krimpscheuren en te snel drogen uitgesloten is.

Bouwdrogers zijn heel dus heel nuttig bij de bouw of renovatie van uw woning. Maar wist u dat deze toestellen ook in de brand- en waterschadesector elke dag hun nut bewijzen? Contacteer ons gerust voor meer informatie!